“Izgubila sam dijete i zdravlje, izgubila sam sve”

by | 25 Januara, 2012
Glumica Sharon Stone (53) otkrila je kako je bila "slomljena" nakon što je izgubila starateljstvo nad njenim 11-godišnjim sinom Roanom.
Phil Bronstein, bivši suprug glumice Sharon Stone dobio je starateljstvo 2008. godine nad Roanom (11), kojeg su on i glumica zajedno usvojili dok je bio beba, a glumica je tek sada otkrila kako joj je tada bilo teško i kako je mislila da više ne može dalje, piše showbizspy.com. "Mislila sam da više nikada neću biti dobro, ali s vremenom bude bolje, međutim, za to trebate imati sreće", rekla je. "Išla sam na događanja, morala sam se popeti na pozornicu. Ljudi su me gledali, a ja sam gledala u pod i molila: ‘Bože, pomozi mi, znam da moram ovo odraditi, ali izgubila sam dijete, izgubila sam zdravlje, izgubila sam sve.’ Bila sam slomljena", izjavila je. Iako je izgubila starateljstvo nad sinom, Sharon smatra da je usvojenje bilo ispravna i prava stvar, pogotovo nakon što je imala dva pobačaja.
"Posljednji put kada sam imala pobačaj i ležala u bolnici odobreno nam je bilo usvajanje i tada sam pomislila kako je to blagoslov. Htjela sam usvojiti dijete i kada sam bila mlada, raspitivala sam se šta je sve potrebno", rekla je glumica.