#SenoritaXDeichmann kolekcija: Trendovi za cool modno proljeće

by | 24 Marta, 2021

Predstavnicima lifestyle medija i modnih blogera zvanično je predstavljena nova #SenoritaxDeichmann kolekcija obuće za proljeće/ljeto 2021. inspirisana look-om, energijom i ličnošću Milice Pavlović, koja ujedno prati i svjetske modne trendove. 

Iako u specifičnim uslovima, Deichmann tim uvijek iznenadi svojim kreativnim pristupom, pa je tako bilo i ovog puta.

Kolekcija je predstavljena u jednom potpuno drugačijem ONLINE iskustvu – Fashion Talk sa gostima, ispraćen videom nove #SenoritaxDeichmann kolekcije i sjajnim iznenađenjima za sve goste – vrijednim poklonima iz Milicine kolekcije.

Iz kolekcije se izdvajaju tri kategorije modne obuće: trendy patike, glamurozne
sandale i elegantne salonke.

Trendy patike dolaze u jedinstvenim dezenima, pastelnim nijansama i neodoljivoj čisto bijeloj boji koja je modni imperativ sezone. Svijetli tonovi će se jednako dobro uklopiti i uz elegantne, ali i casual lagane proljetne i ljetne kombinacije.

 

Poznati atraktivni, energični i glamurozni scenski stil Senorite bio je inspiracija za sandale iz nove kolekcije, koje prioritetno naglašavaju svu raskoš ženstvenosti i daju poseban efekat odabranom outfitu. Izdvajaju se modeli sa šljokicama, srebrnih i zlatnih nijansi, kao i bezvremenske sandale sa visokim potpeticama u crnoj boji.

 

Elegantne salonke su modni must have, pa tako i u ovoj kolekciji imaju primat kao takve, i obavezan su par obuće koji će si svaka žena rado priuštiti. Dostupne u više nijansi, sa niskim i visokim potpeticama, salonke iz #SenoritaxDeichmann ističu ono najljepše na svakoj ženi.

Nova kolekcija dostupna je u svim Deichmann trgovinama širom BiH, a kolekciju i sve novitete možete pogledati i na: deichmann.com.

 

Pripremila: I. Kunovac

PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.