Elvira Drežnjak: Sajam BeautiFUL 2022 odlična je prilika za sve ljubitelje ljepote i kozmetike

by | 12 Maja, 2022

Mostarska kompanija Sfera d.o.o. organizuje drugi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2022 koji će se održati 4. i 5.6. u Sarajevu, Hotel Hills.

Sajam će okupiti izlagače iz BiH i regije, a u sklopu dvodnevnog događaja biće održani masterclassovi, edukacije, konferencije, radionice i još mnogo zanimljivog sadržaja. Posjetioce očekuju i sajamski popusti i bogate nagrade, a više o ovom događaju otkrila nam je Elvira Drežnjak, magistrica komunikologije, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću u kompaniji Sfera d.o.o.

Mjesec juni u BiH biće centar kozmetičke i wellness industrije. Recite nam više o sajmu…

Sarajevo će 4. i 5.6. biti domaćin drugog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u našoj državi. Sajam BeautiFUL 2022 biće mjesto na kojem će brojni stručnjaci iz svijeta ljepote i kozmetike imati priliku da predstave svoje novitete i proizvode. Ovo je jedan od najvećih sajmova i prostire se na 8.000 kvadrata, a okupiće industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda. Sajam je odlična prilika za sve ljubitelje ljepote, kozmetike, zdravlja, jer će se u sklopu sajma održavati besplatne radionice i edukacije, što će biti odlična prilika za druženje. Svakako je bitno napomenuti i sajamske popuste i bogate nagrade koje se pripremaju, tako da će sajam zaista ponuditi bogat i raznolik sadržaj, za svakoga po nešto. Sajam će se održati u Hotelu Hills, ulaz je besplatan, a program traje oba dana od 10 do 20 sati.

Sajam BeautiFUL

Biće upriličeni i masteclassovi? Koja imena će se pominjati?

Masterclassovi, konferencije, radionice i edukacije samo su dio sadržaja. Naši predavači i gosti dolaze iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Italije, Španije, Njemačke i Holandije. Pomenuću neke od njih: Ines Jarak, Dušan Lazić Laza, Peđa Filipović, Irfan Tepić, Saja Majstor, Sead Nunić, Smaragda Jaganjac, Adna Helić, Nevena Marjanović i brojni drugi. Sajam je podržao i Savez frizera na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem, a pripremaju show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene. U sklopu sajma biće održane i konferencije za krajnje korisnike: konferencija “Proširene vene i kapilari”; “Nutricionizam: Prehrana i zdravlje”, te konferencija “Dentalna medicina u estetici”. Takođe, biće održano i besplatno druženje za sve žene naziva: “Žene u savremenom dobu”, a gosti su: Samra Menzilović, Ines Jarak i Isidora Čarapina. Osim toga, biće održano i predavanjne o estetskoj medicini i uljepšavanju koje će voditi dr Reuf Karabeg i dr Amela Karabeg.

Sajam BeautiFUL

Koliko će se izlagača predstaviti na sajmu?

Izlagači dolaze iz BiH i cijele regije, a s nama će biti preko 100 izlagača koji će se predstaviti sa više od 300 brendova. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera, tako da kompanije izlagači osim sajamskih popusta pripremaju i posebne ponude. Svim profesionalcima ćemo približiti industriju ljepote i zdravlja kroz radionice i predavanja najboljih edukatora iz regije, kao i mogućnost saradnje i uspostavljanja kontakata sa najboljim proizvođačima. Ali, bitno je istaći da je sajam prilika za sve ljubitelje kozmetike i ljepote, dakle za sve zainteresovane koji žele uživati u prijatnoj atmosferi, druženju, popustima, nagradama i svemu onome što pripremamo za njih.

Sajam BeautiFUL

Koji je cilj sajma?

Cilj sajma je da postane tradicionalni događaj koji ćemo organizovati svake godine, a koji će biti namijenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i svima onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Sve informacije i detalje o sajmu možete saznati na stranici beautiful.ba

Sajam BeautiFUL

Za kraj, neka poruka?

Koristim priliku da pozovem sve zainteresovane da nam se pridruže, posjete sajam,
ulaz je besplatan, a očekuje vas bogat i zanimljiv sadržaj. Sigurna sam da ćete
pronaći nešto za sebe i da ćete uživati u svemu što pripremamo za vas. Pratite našu
oficijelnu stranicu www.sajam.beautiful.ba i Facebook stranice: BeautiFUL, Beautiful2022 – edukacije i masterclassovi, te Instagram stranice: Beautiful.ba_, beautifulsajam.ba

Sajam BeautiFUL

PROMOCIJA

Privatna arhiva, PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.