Harmony – prirodni flasteri sa frekvencijama za hormonski balans

by | 23 Maja, 2021

Prirodni flasteri sa frekvencijama su jedinstven proizvod u svijetu, a došli su na prostore BiH zahvaljujući brendu Biofield Care BiH. Flasteri Harmony su dizajnirani kao mali silikonski flasteri, u koje su utisnute frekvencije i služe kao podrška optimalnom zdravlju i vraćanju tijela u prirodni hormonski balans.

Žene su ciklična bića, pa se njihova priroda i blagostanje mijenjaju svaki dan. Žene su poput vremena koje se neprestano mijenja, a ovu dinamiku pokreću hormoni. Skoro sve kod žena zavisi od stanja hormona – zdravlje, blagostanje, izgled, razmišljanje, emocije…

Simptomi kao što su umor, razdražljivost, depresija, poremećaji spavanja, gubitak libida, problemi sa trudnoćom, bolesti reproduktivnih organa, česte upale, debljanje i slično, nastaju zbog poremećene ravnoteže u hormonskom sistemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biofield Care BiH (@biofieldcarebih)

S obzirom na to koliko je važan hormonski balans i koliko ga je teško regulisati poznatim metodama, kompanija “Tuning Element” iz SAD u saradnji sa dr Srbislavom Brašovan, stvorila je flastere sa frekvencijama koji mogu djelovati na energetske tačke unutar tijela. Koristeći se nanobiotehnologijom, Harmony flaster je dizajniran za podršku i obnavljanje hormonske ravnoteže.

Na osnovu dugogodišnje prakse i pedesetogodišnjeg iskustva u ginekologiji, dr Brašovan je koristio Harmony flaster za potrebe kliničke prakse da bi se ograničila potrošnja sintetičkih hormona i da se zdravlju žena pristupa se na prirodan način. Postizanje potpune hormonalne ravnoteže zahtjeva vrijeme i određene promjene u načinu života, stoga se preporučuje korišćenje Harmony flastera na duži vremenski period ili nekoliko mjeseci, pružajući tijelu više hidratacije, dovoljno zdrave ishrane, kretanja i fizičke aktivnosti. Pronađite još korisnih savjeta na našoj web stranici www.biofieldcare.ba

Flasteri sa frekvencijama, bazirani su na niskim elektromagnetnim frekvencijama, vraćaju organizmu prirodnu ravnotežu, pomažući otklanjanje problema i njihovih uzroka na potpuno prirodan način. Harmony flaster je namijenjen ženama i podržava prirodnu hormonsku ravnotežu tijela. Sadrži frekvencije koje pospješuju obnavljanje hormonskog balansa. Može smanjiti menstrualne tegobe i grčeve, te pomoći u njenoj regulaciji i ublažavanju PMS-a. Takođe, može smanjiti oticanje tijela i pomoći u smanjenju tzv. “vala vrućine”. Pozitivna korisnička iskustva pokazuju da primjena flastera Harmony može poboljšati raspoloženje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biofield Care BiH (@biofieldcarebih)

Flasteri sa frekvencijama su izuzetno bezbjedni, jer ne sadrže hemijska jedinjenja i rade na niskim frekvancijama koje podržavaju našu ravnotežu. Početak nanobiotehnologije začet je u okviru američkog svemirskog programa za vrijeme boravka u svemiru. Flasteri su sami po sebi pasivna kvantna tehnologija,koja se aktivira samo u kontaktu sa kožom. Ljudsko tijelo proizvodi u prosjeku 0,75mV električne energije, što je sasvim dovoljno da se frekvencije iz flastera aktiviraju i rašire po tijelu. Prema zakonima kvantne fizike, naše ćelije reaguju na njih, vraćajući se time u ravnotežu i u optimalno stanje. Flasteri su ispitani na svjetskim klinikama i univerzitetima (možete pročitati na našem sajtu),a kako su frekvencije potpuno prirodne, nema neželjenih efekata i nuspojava. U ovim studijama možete pročitati kakvi su rezultati o upotrebi flastera nakon posteoperativnih zahvata. Flasteri su doprijenili pojačanoj cirkulaciji i efikasnosti mišića i ubzavanju regeneracije tkiva. Zahvaljujući ljekarima srpskog porijekla dr Srbi Brašovanu i dr Biljani Uzelac, koji koriste flastere na svojim klinikama u SAD, flasteri sa frekvencijama su došli na evropsko tržište preko slovenačkog para, Nine Kokalj i Tilena Oselija,koji su se i sami uvjerili u dobrobiti flastera sa frekvencijama. Flasteri se jednostavno lijepe na akupunkturne tačke na tijelu, nemaju nuspojava, potpuno su bezbjedni i traju od četiri do sedam dana. Na osnovu pozitivnih korisničkih iskustava iz Amerike, Evrope i Srbije, možemo zaključiti da će flasteri sa frekvencijama naći svoj put prema korisnicima u BiH.

Više detalja na www.biofieldcare.ba
#biofieldcarebih i @biofieldcarebih

S. Vujanović / PROMO

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.