Idealan ljetni obrok ili užina: Dukat SenSia Snack sa brusnicom, žitaricama i chia sjemenkama

jul 29, 2020 PROMO

U toplim ljetnim danima često smo u potrazi za namirnicama koji će našem organizmu osigurati dovoljno energije i hidratacije, a da pri tome neće opteretiti naš probavni sistem.

Misleći o nama, pravi saveznik zdrave ishrane – Dukat ovoga ljeta pripremio je još jedan novitet! Zdrav, ukusan i lagan, Dukat SenSia Snack sa brusnicom, žitaricama i chia sjemenkama, je funkcionalni fermentisani mliječni napitak idealan za konzumaciju kao lagana užina ili čak zamjena za obrok.

Obogaćen mljekarskom kulturom Bifidus naturalis i vlaknima inulina doprinosi normalnoj funkciji probave koju pospješuje i kalcijum, mineral važan za normalnu funkciju probavnih enzima.

Osim žitarica, koje su temeljna namirnica u ljudskoj ishrani, novi proizvod sadrži i brusnicu, koja ima snažno antioksidativno dejstvo te chia sjemenke, koje se zbog vrijednih nutritivnih svojstava (proteini, vlakna, omega-3 masne kiseline, kalcij, kalij, magnezij, cink te vitamini A, B, D i E) ubrajaju u superhranu.

Dukat SenSia Snack dolazi u praktičnom pakovanju, čašici od 190 grama sa kašičicom u nadpoklopcu što osigurava jednostavnu konzumaciju i u svim situacijama kada smo van kuće; na poslu, izletu, tokom putovanja ili nakon rekreacije.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.