Intesa Sanpaolo Banka i Visa zajedno s korisnicima kartica prikupili 36.000 KM za porodilišta u BiH

by | 19 Novembra, 2021

U osmoj kampanji “Inspirisani srcem”započetoj 1. oktobra/listopada, koju već tradicionalno organizuju Intesa Sanpaolo Banka i kompanija Visa  prikupljeno je 36.000 KM za porodilišta u BiH!

Kampanja je trajala mjesec dana, a podrazumijevala je da korisnici Visa Inspire kartice ove Banke, prilikom plaćanja u trgovinama koriste isključivo karticu i time daju svoj doprinos ovoj kampanji.

Od svake pojedinačne transakcije koju su korisnici napravili tokom oktobra/listopada, a bez ikakvog troška za korisnika kartice, Visa i Intesa Sanpaolo Banka izdvojili su 0,10 KM u humanitarne svrhe.

Zajedno za porodilišta u BiH

“Raduje nas činjenica da ovu izuzetnu kampanju svake godine prezentujemo javnosti i našim klijentima, i da je apsolutno svi u velikoj mjeri podržavaju, a to govore i brojevi obavljenih transakcija. Ove godine, što nas posebno veseli, imamo najveći broj transakcija, te smo sretni da će odabrana porodilišta u BiH ove godine dobiti 36.000 KM, a za koje će Banka nabaviti opremu koja im je od prijeke potrebe za novorođenu djecu, naše buduće sugrađanke i sugrađane”, izjavio je Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Prikupljeni budžet u ovogodišnjoj kampanji, biće podijeljen u dva jednaka dijela te će biti namijenjen za dva porodilišta. Prvo porodilište kojem će biti dodijeljena donacija u vidu opreme jeste ono koje djeluje u okviru Javne zdravstvene ustanove – Opšte bolnice “Dr Mladen Stojanović” iz Prijedora, te porodilište u sklopu Županijske bolnice “Dr fra Mihovil Sučić” iz Livna.

Takođe, bitno za istaći je da su ovaj projekat medijski podržali RSG radio i portal Klix.ba.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.