Nova Zig Kinetica: Patike koje će ove jeseni svi nositi

okt 27, 2020 PROMO

Nakon što je početkom godine Reebok predstavio Zig Kinetica model, jedinstvenu siluetu inovativnog dizajna, sada stiže i kolekcija za jesen/zimu koja još jednom pokazuje da brend sjajno spaja naprednu sportsku tehnologiju sa popularnom uličnom modom.

Foto: Promo

Zig Kinetica je ove sezone inspirisana vizualizacijom energije kroz “eksploziju” upadljivih boja na đonu. Najnoviji Zig Kinetica Edge model dio je kolekcije Battle the Elements – linije posebno kreirane da zadovolji svakodnevne potrebe modernog čovjeka, a iza koje stoji ilustratorka Cassandra Jean Piedra. Njena djela inspirisana su životom između grada i staze za trčanje i pokazuju neočekivanu energiju koju ilustracije mogu stvoriti kao posebnu umjetničku formu. Upravo takva je i sama silueta koja uz nove dodatke sprovodi i vraća kinetičku energiju na svakom koraku, istovremeno pružajući odvažnu estetiku.

Foto: Promo

Reebok nastavlja da gradi svoje proizvode na ZigTech tehnologiji koju je razvio prije deset godina, a koja predstavlja standard za inovacije, funkcionalnost i besprijekorni dizajn. Karakteristike modela koje se posebno ističu su vodootporno gornjište, tehnologije Floatride Fuel za dodatni povrat energije i ZIG Energy Bands, jedinstveni đon koji se širi i skuplja pa tako daje veći nivo fleksibilnosti stopalu, olakšavajući svaki pokret.

Foto: Promo

Najnovija kolekcija dostupna je u Buzz Sneaker Station.

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.