U Cineplexxu održana VIP premijera filma “Nije vrijeme za umiranje”

by | 6 Oktobra, 2021
Nije vrijeme za umiranje Sarajevo premijera

Najpoznatiji svjetski špijun James Bond konačno je stigao u kinodvorane! “Nije vrijeme za umiranje” (No Time To Die) sinoć je prikazan na VIP premijeri u sarajevskom kinu Cineplexx.

Prije početka dugo očekivanog nastavka popularne franšize o agentu 007 upriličen je mini koktel gdje su crvenim tepihom prošetale VIP zvanice, uz poštovanje svih mjera zaštite od COVID-19.

Foto: PR

Među zvanicama koje su među prvima u Bosni i Hercegovini pogledali film o voljenom agentu, između ostalih, bili su dr Ulrike Hartmann, austrijska ambasadorica u BiH, Matthew Field, ambasador Velike Britanije u BiH sa suprugom Martinom, Antonio Beus, Jovan Marjanović, Altijana Marić, Nusmir Muharemović, Erna Saljević, Šejla Ramović, Lena Samardžić, Lana Lekić, Ajdin Hasanić, Milica Kokotović, Adnan Cerić Cerix, Berina Bajrović… kao i brojni mediji.

Foto: PR

Publika je film u distribuciji Una Filma imala priliku gledati u ultimate dvorani sa najsavremenijom kino tehnologijom koja uključuje Dolby Atmos sistem zvuka i RealD Ultimate screen. Nije vrijeme za umiranje je dobio zasluženi aplauz, a publika je uzbuđeno komentarisala nevjerovatne scene i bila vidno oduševljena prikazanim filmom u kojoj se Daniel Craig pojavljuje po posljednji put, da zaokruži i okonča putovanje na kojem smo upoznali novog, modernog Bonda.

Foto: PR

Film od danas, 6. oktobra kreće u pretpremijerna prikazivanja u Cineplexx i CineStar kinima u BiH, dok od 7. oktobra ulazi u redovnu kino distribuciju širom Bosne i Hercegovine.

Dio atmosfere s promocije pogledajte u galeriji…

 

ljepotaizdravlje.ba / PROMO

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.