Savjeti mlađem sebi

by | 28 Augusta, 2013

Opet na TV reemituju „Povratak u budućnost“

dobar_likNakon što sam tristopedesetšesti put izmaštao kako se vraćam u prošlost da izmislim punk rock pre no što su ga stvorili i da riješim neke sukobe u bolju korist čovječansta, počeo sam skromnije fantazirati o korišćenju vremenske mašine. Bože, kako ova prethodna rečenica tužno zvuči. Gotovo kao da kažeš: „Ja da imam vremensku mašinu, na njoj bih držao kompakt diskove i stare časopise“.

Ali ne radi se baš o smrti mašte nego mi je jednostavno palo na pamet kako ne mora svaki susret sa mlađim sobom da mi bude od vasionskog značaja. Zašto ne bih sebi dao nekoliko malih a fenomenalnih i oprobanih savjeta za handlovanje cura? Eto, dosta od mene… Meni.

Mladi Dobri Liku, gledaj da što pre omatoriš i to u sljedećem smislu: Dosta ti je jedna poveća tura šupljoglavki koje izgledaju fantastično i ništa više su. Znam da sam sebe počeo smatrati matorijim kad sam shvatio da više ne mogu ni da se pretvaram da slušam idotluke koji dopiru iz pravca ispeglanih ljepotinja ne bih li se ogrebao za snošaj. E, to bih savjetovao mladoga sebe.

Što ranije prestani da trpiš glupost i praznoću ne bi li profitirao u seks sektoru. Deset vrh-eeekstra riba ti je sasvim dosta, a ako povremeno osjetiš potrebu da opet sebi dokazuješ da te hoće te montirane, budi pravi Dobar Lik i Kralj pa ti diktiraj uslove i nek se one popnu na tvoj nivo, a ne ti da silaziš po njih.

Drugi savjet bi bio da, iako obojica više volimo obrnuti redosled, ipak svaku djevojku prvo odvedeš na klopu prije svega ostalog i da dobro osmotriš koliko mrlja po tanjiru. Ako nemaš vremena za obrok, bar spomeni hranu i gledaj koliko se uzbudila.

Dragi moj mladi Ja, sad kad pogledam izbliza, nisam nešto mnogo daleko odmakao od tebe… Izvini.

Komentar(1)

  1. majena kaže:

    VRH!!! xD

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.