Dizajnirajte Prada cipele po svojoj želji

by | 24 Marta, 2017

Poznati brend Prada još prije nekoliko godina omogućio je svojim kupcima da sami dizajniraju cipele. Klijenti mogu da odaberu model prema svojoj želji, takođe materijal i visinu potpetice.

Sada Pradin servis “Made To Order Décolleté” omogućava klijentima da osim modela, odaberu i print za svoje buduće cipele.

U susret proljetnoj sezoni Prada je kupcima ponudila delikatne printeve kojima mogu ukrasiti cipele iz snova. U ponudi su printevi cveća, srca, poljupci, brojevi… Možete transformisati cipele sa zatvorenom ili otvorenom petom, odabrati cipele sa platformom ili bez nje, a možete se odlučiti i za klasične Prada cipele.

Tu je i poseban par sa ukrasom na potpetici od 6,5 i 10 centimetara. Cipele mogu da budu izrađene od antilopa, somota, svile, lakovane kože, a zatim treba da izaberete boju đona i dodate metalne inicijale. Po prvi put možete ukrasiti vaš omiljeni par proljetnim cvijećem, usnama, srcima ili brojevima.

Ekskluzivne cipele biće će vam dostavljene u kutiji iste boje kao i cipele kako bi zadovoljile vaše visoke estetske kriterijume. Cipele dolaze u veličinama od 34 do 42. Vrijeme izrade je dva mjeseca za cipele od kože i somota i tri sedmice za modele od egzotične kože i modele sa kopčom.

IZVOR: GRAZIA.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.