Categories Inspiriramo vas

Savršeni “plutajući” stolovi za kućne kancelarije

Plutajući namještaj postaje sve popularniji iz razloga što štedi dosta prostora i izgleda moderno i interesantno…

Foto: digsdigs.com

Ovakvi komadi predstavljaju savršenu ideju za male prostore zbog svog “bestežinskog” izgleda. Do sada smo imali priliku da vidimo različite ideje, od kojih su neke uključivale police, noćne komode i ostale elemente kućnog namještaja u “plutajućem izdanju”, ali sada inspiracija dolazi direktno od plutajućih radnih stolova namijenjenih kućnim kancelarijama.

Plutajući stolovi predstavljaju savršenu ideju za kućni radni prostor, za dječije spavaće sobe ili bilo koju drugu prostoriju, a mogu biti veliki i postavljeni čitavom širinom zida ili mali, dovoljni tek za jedan laptop. Svoj namještaj možete kupiti ili napraviti s ladicama i odjeljcima za odlaganje stvari, a on može biti uglađen i konstruisan u zavisnosti od vaše mašte i potreba.

Plutajući stolovi sa uparenim policama

Jedna od najpopularnijih modernih ideja jeste i najbolja za radne prostore bilo kog stila, jeste plutajući sto sa uparenim plutajućim policama iznad njega. Ovkva kombinacija izgleda veoma lakonski i stilski, idealna je za moderne, skandinavske, minimalističke, industrijske i mnoge druge prostore. Sto je u ovom slučaju obično širi od polica iznad, kako bi mjesto za sjedenje postalo potpuno komforno. Oba uparena elementa uglavnom dolaze identičnog dizajna, kreirani su od istih materijala, šperploče, medijapana ili čvrstog, punog drveta.

Plutajući stolovi

Ako vam nisu potrebne bilo kakve police i ne želite da ih kreirate, plutajući stolovi mogu predstavljati izvanredan izbor, sami za sebe takođe. Ugaoni plutajući stolovi predstavljaju veoma interesantne elemente namještaja, ali i savršen način da dekorišete te ćoškove koji uvijek ničemu ne služe. Onda kada vam je potreban veći plutajući sto, na primjer, sto za dvoje ili troje, oduzmite nekoliko metara jednog zida i postavite dugačak primjerak uz njega. Nikada nemojte zanemariti značaj ostavinskog prostora i činjenicu da ladice i kutije za odlaganje stvari mogu postati veoma korisni detalji.

Pogledajte galeriju… *kliknite na fotografiju za veću rezoluciju!

IZVOR: DIGSDIGS/MOJ ENTERIJER

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *