Categories Vijesti o poznatima

Ah, David: Victoriji za 20. godišnjicu veze poklanja ostrvo!

Bivši fudbaler David Beckham prije dvadeset godina započeo je vezu sa Spajsicom Victorijom.

Foto: Arhiva portala

Dizajnerica je u braku s Beckhamom 18 godina. Upoznali su se 1997. na dobrotvornoj fudbalskoj utakmici. Bivša spajsica tada je istakla da nije imala pojma ko je David jer ne prati fudbal. Dvije godine kasnije par se vjenčao, a na svadbu su “spiskali” više od pola miliona evra. Imaju sinove Brooklyna (18), Romea (14), Cruza (12) te petogodišnju ćerku Harper.

Ove godine par slavi 20 godina veze, a David bi za godišnjicu suprugu htio “iznenaditi” privatnim ostrvom. Otok Bird Cay nalazi se na Karibima i za njega je potrebno iskeširati osam miliona evra. Prostire se na 250 hektara površine s plažom dugom osam kilometara. Na ostrvu se nalazi i palata s gostinjskom kućom te pet kućica za osoblje.

Beckhamovi nisu jedini koji svoj mir žele pronaći posjedovanjem privatnog ostrva. Glumac Johnny Depp kupio je 2004. otok Little Hall’s Pond Cay u blizini Kube, a platio ga više od 2,5 miliona evra. Mel Gibson (61) iskeširao je 2005. skoro 11 miliona evra za ostrvo Mago na Fidžiju, a iluzionista David Copperfield (56) je za skoro 70 miliona evra kupio 11 bahamskih ostrva, od kojih je napravio luksuzni resort.

Privatna ostrva imaju brojne zvijezde poput Angeline Jolie i Brada Pitta, Pamele Anderson, Leonarda DiCaprija, Shakire, Jay Z-ja i Beyonce te Nicolasa Cagea.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *