Categories Vijesti o poznatima

Amber Heard: “Roditelji su plakali kad sam im rekla da sam u vezi sa ženom”

Glumica Amber Heard otkrila je kako su njeni roditelji reagovali kad im je rekla za svoje biseksualne sklonosti te da je u vezi pet godina s umjetnicom i fotografkinjom Tasyom Van Ree.

“Ja sam iz Austina u Teksasu. Moj je otac južnjak, odgajana sam u vrlo religioznoj porodici i to je takav kraj. Biti ateist, vegetarijanac ili lezbijka jednostavno je nedopustivo. Kad sam roditeljima rekla da sam sretno zaljubljena u ženu bilo je puno suza”,  rekla je bivša supruga holivudskog glumca Johnnyja Deppa.

Razvod od Deppa punio je medijske stupce, a Amber je bivšeg partnera optužila za zlostavljanje te time podignula puno prašine. Glumac je sve opovrgnuo, a u njegovu odbranu stale su i njegove bivše partnerke Winona Ryder i Vanessa Paradis.

Amber je pak zavela milijardera Elona Muska te bogatog trgovca nekretninama Vitu Schnabela, stoga zločestih komentara o njenom petljanju s imućnim muškarcima nikad nije nedostajalo. Ipak, s nekadašnjom djevojkom Tasyom ostala je vrlo bliska.

“Roditelji se nisu znali nositi s tim jer je to za njih bilo apstraktno i nisu shvatali moju seksualnost. S vremenom se njihov stav promijenio i prihvatili su ono što ja jesam”, ispričala je Amber.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *