Categories Vijesti o poznatima

Bella Hadid i nedotjerana oduzima dah

Američki supermodel Bella Hadid koja je 2016. dobila nagradu za “Model godine”, oduševila je prije nekoliko dana maturante. Bella je ušetala u autobus koji je učenike srednje škole Oceanside u Kaliforniji prevozio na matursku zabavu. Manekenka je snimala na otvorenom, a baš kad je završila pokraj nje se parkirao autobus pun maturanata. 

Manekenka je impresionirala dečke te se pridružila njima i njihovim kolegicama ‘nedotjerana’, odjevena u crnu trenerku s modnim dodatkom, velikim okruglim naušnicama. Bella je kosu zalizala u ‘nemarnu’ punđu i imala je malo šminke na licu, a maturante je svejedno oduševila svojom pojavom.

 

Manekenka palestinskog porijekla napravila je grupni selfie sa tinejdžerima u autobusu te je našla vremena da se slika sa svima i pojedinačno.

Bella je navodno u vezi s australskim modelom Jordanom Barretom. No američki mediji su nedavno tvrdili da se vratila svojoj ‘staroj ljubavi’, kanadskom pjevaču Abelu Makkonenu Tesfayeu poznatijem pod umjetničkim imenom ‘The Weeknd’Bella je, kao i njena sestra, model Gigi Hadid vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje ju trenutno prati preko 18 miliona ljudi. Manekenka je po tome uz sestre Kardashian-Jenner jedna od najutjecajnijih mladih osoba na svijetu.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images; Instagram/@Bellahnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *