Categories Vijesti o poznatima

Ben Affleck odustaje od “Batmana”: “Ta uloga zahtijeva fokus i strast, a ja za to nisam sposoban!”

Glumac Ben Affleck zbog zavisnosti od alkohola dobio je otkaz i više neće glumiti Batmana, piše nme.

Slavni glumac tog je junaka igrao u tri filma. U četvrtom, koji u kina stiže 2021. godine, zamijeniće ga neko od kolega.

“Ta uloga zahtijeva fokus, strast i najbolje izvođenje koje možeš da daš. Postalo je jasno da ne mogu da ispunim te zahtjeve”, priznao je Aflek.

Priznao je da je dobio otkaz zbog zavisnosti od alkohola zbog koje je prošle godine treći put završio na liječenju. Strani mediji pišu da bi se u ulozi popularnog junaka mogao naći Jake Gyllenhaal. Gary Oldman predložio je glumca Joaquina Phoenixa, ali neki tvrde da on je prestar za tu ulogu.

Affleck je o svojoj zavisnosti progovorio u avgustu prošle godine, kada je završio na odvikavanju u centru u Los Anđelesu.

“Podrška koju sam dobio od porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu da kažem. Dala mi je snagu i podršku da razgovaram o svojoj bolesti s drugima”, napisao je tada na društvenim mrežama.

Priznao je da je borba sa zavisnošću doživotna.

“To je obveza na puno radno vrijeme. Borim se zbog sebe i svoje porodice. Tako je mnogo ljudi preko društvenih medija govorilo o svojim putovanjima sa zavisnošću. Tim ljudima želim da zahvalim. Vaša snaga je inspirišuća i podržava me na načine za koje nisam mislio da su mogući”, objasnio je.

Izvor: HELLO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *