Categories Vijesti o poznatima

Da li će Meghan Markle morati da se odrekne karijere zbog Harryja?

Glumica Meghan Markle živi život kakav mnoge djevojke zamišljaju – u vezi je sa pravim princem! Britanski mediji tvrde da su u toku “pregovori” oko toga da se doseli u London i počne da živi sa princem Harryjem, unukom kraljice Elizabete.

Foto: Arhiva portala

Međutim, postoji caka. Glumica bi zbog toga morala da se odrekne uloge u seriji koja joj je donijela slavu – “Suits” i na neki način karijere, jer se snimanje dešava u Kanadi i veza na daljinu nije nešto što par želi još dugo da održava.

“Meghan voli da tumači lik Rachel i osjeća da duguje toliko toga ovoj seriji. Ali, Harry ne može da se preseli u Toronto, pa će u jednom trenutku ona morati da se preseli ako žele da nastave da budu zajedno. Njena odluka da se odrekne najveće uloge u karijeri bi značila mnogo toga”, rekao je izvor za The Sun.

Par se upoznao 2016. godine, a svoju vezu su započeli mnogo ranije nego što se to saznalo u javnosti.

“Mi smo par i zaljubljeni smo. Sigurna sam da će doći vrijeme kada ćemo morati da izađemo u javnost i ispričamo našu priču, ali se nadam da ljudi razumiju da je ovo vrijeme sada samo naše. Ovo je za nas i to je ono što sve čini tako posebnim. Ali, sretni smo. Lično, ja obožavam sjajne ljubavne priče”, ispričala je ranije glumica u intervjuu za Vanity Fair i tada prvi put javno potvrdila da je princ Harry njen dečko.

IZVOR: MONDO.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *