Categories Vijesti o poznatima

Daniel Craig će ponovo biti James Bond!

Prema pisanju stranih medija, Daniel Craig će se ponovo naći u ulozi slavnog agenta, Jamesa Bonda. Iako je glumac nakon posljednjeg nastavka filma bio skeptičan oko povratka, izvori tvrde da je promijenio mišljenje i da se za to pobrinula producentkinja Barbara Broccoli.

Mirror piše da Broccoli želi da se novom filmu o slavnom agentu 007 pridruži i Adele, kako bi snimila tematsku pjesmu. Adele je za posljednji Bondov film otpjevala pjesmu “Skyfall” i to je bila prva numera iz Bondovih filmova koja je osvojila Grammy i Zlatni globus.

“Craig i Adele su pobjednička ekipa, krajnji izbor. Bilo je potrebno vrijeme, ali Daniel je odlučio da ponovo bude agent 007. Što se tiče Adele, još nije ništa konačno, ali sviđalo joj se da bude dio Bond ekipe što znači da ima nade”, kazao je izvor, prenose strani mediji.

Ranije ove godine je objavljeno da je Tom Hiddleston, koji je bio kandidat za Craigovu zamjenu, za producentkinju “previše samozadovoljan i nedovoljno čvrst”.

Kandidati za ulogu su bili i Idris Elba, James Norton i Aidan Turner, ali Craigu je za još dva filmu ponuđeno 120 miliona funti.

IZVOR: GLORIA.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *