Categories Vijesti o poznatima

Dolazi još jedna beba? Šuška se da je Kate ponovno trudna…

Već se neko vrijeme šuška da je Kate Middleton, vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Williama ponovno trudna. Iako ništa još nije službeno potvrđeno, izvori bliski kraljevskoj porodici uvjereni su da Kate čeka četvrto dijete. 

Iako njihov najmlađi sin Louis još nije navršio ni godinu dana, britanski mediji tvrde da Kate i William već rado na proširenju porodice.

“Sigurno misle imati barem još jednu prinovu. Naime, Kraljica ima četvoro djece, vjerujem da i oni misle ići tim putem”, rekao je za britanski Mirror izvor blizak kraljevskoj porodici.

Bračni par osim najmlađeg Louisa ima još dvoje djece, starijeg sina Georgea i mlađu kćer Charlotte.

Također, izvor je otkrio da s objavom o trudnoći čekaju isključivo zbog Meghan koja uskoro treba roditi prvo dijete pa ne žele pažnju preusmjeravati na sebe.

“Već je dovoljno konkurencije i svađa između braće te njihovih supruga, pa Kate nikako ne želi dodatno stavljati ulje na vatru”, tvrdi izvor. Usput je otkrio kako je vojvotkinja uvjerena u to da nosi djevojčicu zbog sličnih simptoma koje je imala u trudnoći sa Charlotte. Ipak, postojeće glasine i nagađanja o četvrtoj trudnoći vojvotkinje još niko od članova kraljevske porodice nije komentarisao.

Meghan Markle, vojvotkinja od Saseksa svoje prvo dijete trebalo bi da rodi krajem aprila, a kraljevski par još nije otkrio javnosti čekaju li djevojčicu ili dječaka.

Ipak, nedavni izvori za medije su potvrdili da par čeka dječaka. Meghan i princ Harry o tome su navodno otvoreno govorili sa svojim prijateljima. Iako isprva nije željela da zna pol djeteta, ako je vjerovati ovim navodima vojvotkinja od Saseksa se u međuvremenu predomislila.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *