Categories Vijesti o poznatima

Ewan McGregor na meti fanova: Ljigav je, ali i originalan!

Glumac Ewan McGregor je na dodjeli Zlatnih globusa svojom zahvalnicom začudio sve prisutne, ali i fanove na društvenim mrežama. Njegov govor u kojem se zahvalio svojoj sadašnjoj, ali i bivšoj djevojci izazvao je komentare o tome kako je bezobrazan, ali i hrabar jer je napravio nešto što do sada nisu vidjeli.

McGregor je začudio prisutne goste na dodjeli Zlatnih globusa jer je prvo spomenuo dizajnericu Eve Mavrakis od koje se nedavno razveo zbog glumice Mary Elizabeth Winstead. Glumac je zaključio govor zahvalivši se sadašnjoj djevojci Winstead s kojom se zbližio na snimanju serije ‘Fargo’ glumeći njenog dečka Rayja.  “Volim biti glumac i družim se s nevjerovatnim kolegama te ne bi bilo nikakvog Rayja bez Mary Elizabeth Winstead”, istaknuo je McGregor.

Glumac je zbog svog govora postao šprdnja na društvenim mrežama i fanovi su ga nazvali ljigavim, ali i dodali kako je najoriginalniji do sada. “Iskoristiti svoj govor da se zahvališ i ljubavnici i supruzi koju si ostavio zbog nje je hrabro. Zahvala ženi i ljubavnici je stvarno originalna i prvi put čujem tako nešto”, komentirali su.

Mnogi fanovi i dalje vjeruju kako je McGregor suprugu Eve varao s kolegicom dok drugi tvrde da je glumac započeo vezu nakon raspada braka. McGregor sa suprugom Eve ima kćerke Claru, Esther, te blizanke Anouk i Jamyan.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *