Categories Vijesti o poznatima

Gaga izbjegava Bradleya – grize je savjest?!

Bradley Cooper i Irina Shayk su nakon vrtoglavog uspjeha filma “Zvijezda je rođena”, ali i nakon nastupa Bradleya i Lady Gage na sceni prilikom dodjele Oskara, u zagrljaju kraj klavira, okončali svoju ljubavnu romansu iz koje imaju ćerku.

Mediji su netom krenuli sa pričom da je glavni krivac za njihov raskid upravo Gaga, koja se takođe oprostila od svog verenika Christiana Carinoa i da su njene i Bradleyeve priče o “prijateljstvu” samo maska za ljubavnu aferu koja se razbuktala na setu.

Gagi ti tračevi nisu pali ni malo lako, iako je demantovala da između nje i zgodnog glumca postoji išta više do prijateljstva, pa je odlučila da Bradleya drži na distanci i da se izvjesno vrijeme ne viđa s njim.

Kako navodi Mirror, Irina je često optuživala Bradleya da je vara s Gagom jer je s njom provodio previše vremena. Poslije druženja s pjevačicom, ponekad bi se kući vraćao u sitne noćne sate. A nekako su isto vrijeme Gaga odlučuje da okonča vjeridbu sa Christianom, da bi zatim na dodjeli Oskara sa Bradleyem izvela izuzetno intimnu verziju pjesme “Shallow” iz filma “Zvijezda je rođena”. Svjetski tabloidi i televizijske stanice su od tog momenta bile u “plamenu trača”.

Želeći da film postane stvarnost, mediji i javnost su se ponadali da će poznata pjevačica i glumac naposlijetku da završe zajedno. Ali, izvor blizak Gagi za US Weekly otkrio je kako ona ne želi da bude u romantičnoj vezi s Cooperom.

“Gaga se osjeća jako loše zbog njihovog raskida i peče je savjest. Ne planira da započinje vezu s glumcem, ali joj je žao Irine jer je svjesna da su tračevi o njihovoj aferi sigurno bile jedan od okidača za raskid i svjesna je da je film u kojem je nastupila s Bradleyem imao snažan uticaj na njihov odnos”, rekao je izvor.

Takođe, izvor blizak slavnom glumcu potvrdio je takve navode i naglasio kako su Gaga i on samo dobri prijatelji.

“Bradley još pokušava da preboli raspad veze s Irinom i ne pada mu na pamet da skače u novu vezu. On i Gaga su samo dobri prijatelji. Nadaju se da će ponovo zajedno da rade”, otkrio je izvor.

Izvor: Hello! Foto: Instagram

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *