Categories Vijesti o poznatima

Guess slavi 35. rođendan novom kolekcijom i kampanjom

Ovog proljeća brend Guess slavi 35. godišnjicu te kroz Guess Originals capsule kolekciju predstavlja omaž kultnim reklamnim kampanjama

Foto: Guess

Glavnu ulogu ponovno preuzima Guessova muza – Hailey Baldwin, a pridružio joj se i šarmantni Stefano Sala. Guess Originals 1981 Capsule kolekcija prikazana je na crno-bijelim fotografijama kampanje slaveći tako 35 seksepilnih godina inovativnog dizajna, ponosa i uspjeha.

Foto: Guess

Nova reklamna kampanja plod je kreativne palice Paula Marciana, kojem se pridružila i renomirana modna fotografkinja Tatiana Gerusova. Kroz fotografski objektiv Tatiane, posmatrač može uživati u prošlim vremenima kada su braća Marciano uspjela transformirati jeans od radničke verzije odjeće u must have komad.

Foto: Guess

Kampanja je snimljena na autentičnoj lokaciji jedne kalifornijske praonice jeansa, a prikazuje senzualnost i bezbrižnost koju su Hailey i Stefano savršeno utjelovili. Nakon što je prošlo 35 godina od kreiranja koncepta kulture jeansa, Guess je do danas zadržao status pionira.

Guess Originals 1981 Anniversary Capsule kolekcija zadržava tehnike koje su koristili i braća Marciano u 80-im godinama prošlog vijeka – ručno utkane naljepnice, dugmad i zakovice izvorni su elementi kultne kolekcije. Guess je i tada, kao i sada, uspješno spajao moderno i vintage u neodoljive modne komade. I logomanija 90-ih vraća se na velika vrata kroz oversized majice kratkih rukava koje se nose preko farmerki s visokim strukom.

Foto: Guess

U muškom dijelu proljetne Guess Originals 1981 Anniversary Capsule kolekcije vidimo retro elemente nikad prežaljenih 90-ih godina s raznovrsnim bojama i grafikom na oversized majicama, a dominira i old school Guess logo te se na velika vrata vraćaju vintage jakne u vibrantnim bojama. Jeans dolazi u tamnim, ali i različitim indigo varijantama.

U galeriji pogledajte komade iz ženske i muške kolekcije.

IZVOR: BURO247.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *