Categories Vijesti o poznatima

Halle Berry i u 50-oj godini oduzima dah

Oskarovka Halle Berry i u 50. godini izgleda kao da joj je 30, zar ne? Otkrivamo šta to ona tačno radi da bi u šestoj deceniji izgledala 20 godina mlađe.

1. Izbjegava šećer, jer zna kakve sve probleme može da izazove u njenom tijelu, ali i na koži. Koristi Xylitol – zamjenu za šećer, što daje i svojoj djeci, kako bi im u startu postavila dobar primjer načina života.

2. Pije proteine kako bi održala visok nivo energije. Ona kaže da dodavanje povrtnog proteina u šejk održava njenu energiju tokom cijelog dana.

3. Dobro pazi na sve što unosi u organizam. Zagovornik je zdravog starenja, ali priznaje da danas nije baš lako istrajati u toj svojoj namjeri. Trudi se, koliko može, da brine o onome što jede, pa je na njenom meniju uglavnom svježe povrće, piletina, svježa riba i druge đakonije koje nemaju mnogo masti.

Me when someone says "I'm coming over and I've got snacks."

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

4. I posljednje, ali ne i manje važno, ona mnogo vježba! Kaže da je sa tegovima vježbala, jedino tokom priprema za određene uloge, a da inače praktikuje kardio program. Ne želi da bude mišićava već samo da održi tjelesnu težinu. Posebno se fokusira na trbušnjake – vježba za to tri puta nedjeljno tokom polusatnih vježbi sa ličnim trenerom.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *