Categories Vijesti o poznatima

Heidi Klum se tajno udala za 17 godina mlađeg gitaristu

Jedan od najpoznatijih top modela i poduzetnica Heidi Klum u tajnosti se udala za svog 17 godina mlađeg dečka poznatijeg kao gitarista njemačke grupe Tokio Hotel Toma Kaulitza, piše njemački portal Bunte

Par je htio organizirati vjenčanje samo za najuži krug ljudi, a sve detalje sakrili su od javnosti. Vjenčali su se 22. februara u Los Angelesu, tačno godinu dana nakon što su otkrili da su zajedno.  Tačno na Božić par je na društvenim mrežama objavio zaruke, a manekenka se odmah pohvalila s velikim dijamantnim prstenom okruženim s još dva dijamanta.

– Tom je nacrtao prsten iz snova za Heidi, a zatim otišao u potragu za pravim kamenjem. Nije samo otišao u draguljarnicu. Znao je da je Heidina omiljena boja zelena pa je potražio savršeni zeleni kamen, aleksandrit, a zatim pronašao i dva manja dijamanta kako bi ga naglasio – izjavio je izvor.

Bivši član grupe Tokio Hotela učinio je prsten još posebnijim jer aleksandritski kamen mijenja boju – na prirodnom suncu je zelene boje, dok je pod umjetnim svjetlom crvene boje. Iako su mnogi smatrali kako će ih razlika u godinama rastaviti, ovaj par pobijedio je predrasude.

– Moj dečko je puno godina mlađi od mene i mnogi propituju našu vezu. Mislim da morate samo živjeti sretan život i ne brinuti o tome šta ljudi misle, jer ća vam briga stvoriti samo nepotrebne bore – izjavila je Heidi prije nego što je Kaulitzu rekla sudbonosno ‘da’. Do 2002. godine bila je u braku s glumcem Ricom Pipinom, a do 2014. s britanskim muzičarem Sealom s kojim ima troje djece – sinove Henryja i Johana, te kćerku Lou.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *