Categories Vijesti o poznatima

Jennifer Garner: “Ne želim da moja djeca budu materijalisti!”

Holivudska glumica Jennifer Garner i njen bivši suprug, glumac Ben Affleck, imaju ćerke Violet (13) i Seraphine (10) i sina Samuela (6). Iako su se razveli, oni zajedno odgajaju svoju decu.

Budući da im je život pod budnim okom javnosti, Jennifer kaže da su iza zatvorenih vrata oni baš kao i svaka druga porodica.

View this post on Instagram

#jennifergarner

A post shared by jengarnerfaans (@jengarnerfaans) on

Na pitanje da li žive glamuroznim životom, Garnerova je rekla: “Mi smo kao i svaka druga porodica koju bih zamislila. Tokom mog slobodnog vremena stalno smo zajedno. Porodica mi je na prvom mjestu i najviše volim kada smo nasmijani”, rekla je ona.

Glumica je istakla kako joj je važno da joj djeca kasnije u životu ne budu materijalisti i zato ih često vodi na porodično imanje na farmi kako bi naučili da materijalno nije ono što je najvažnije.

“Želim da znaju da nam nisu potrebne sve te stvari kako bismo bili sretni”, zaključila je Garnerova, koja je sa Affleckom bila 10 godina u braku.

Mila Kunis i Ashton Kutcher takođe djecu vaspitavaju da im matarijalne vrijednosti ne budu prioritet, pa su im tako uskratili praznične poklone kako bi izrasli u dobre i pristojne ljude.

“To nam je važno jer oboje potičemo iz siromašnih porodica i sve što smo stekli sami smo zaradili, tako da smo svjesni vrijednosti novca. Ništa nismo dobili na gotovo”, iskreno je priznala glumica.

Izvor: b92 Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *