Categories Vijesti o poznatima

Johnny Depp branio Amber da snima “slobodnije scene”?

Johnny Depp imao je ljubomorne ispade prema bivšoj partnerki Amber Heard, a od njega su skrivani detalji “slobodnih scena” koje je ona trebalo da snimi – otkriveno je u aktuelnom sudskom procesu.

U postupku koji se vodi između Johnnyja, njegove bivše supruge i tabloida Sun otkriveni su brojni detalji iz života bivšeg para.

Depp tuži britanski tabloid zbog priče iz aprila 2018. godine u kojoj su ga nazvali “muškarcem koji tuče žene”.

On je, naime, priznao pred sudom da je bio ljubomoran i da mu je bilo neprijatno pri pomisli da njegova bivša supruga Amber snima scene koje podrazumijevaju skidanje.

Prema dokazima istražilaca, stiče se utisak da je Depp sprečavao Amber da snima filmove sa takvim scenama, ali i da se miješao u njeno “provokativno oblačenje” dok je bila na crvenom tepihu.

Pravni predstavnici glumice tvrde da je Depp pokušavao da kontroliše kompletno njen život, pošto je, kako su naveli, donosio odluke o tome  kako ona treba da se ponaša, šta je pogodno da obuče i u kojim filmovima može da glumi.

Međutim, glumac ima svoju stranu priče, prenosi Guardian.

Foto: Guliver/Getty Images

“Nikada se ne bih miješao u to šta treba da obuče, ali bih joj svakako spomenuo ako sam smatrao da je ono što nosi suprotno od onoga što želi da postigne. Ona je imala ambicije da glumi u ozbiljnijim filmovima. Govorio sam joj da ne mora da snima slobodne scene i da se skida, jer joj se nije dopadalo što je posmatraju kao objekat. Htjela je da dođe do boljih uloga u kojima bi mogla da iskaže svoje ozbiljno glumačko umijeće”, izjavio je glumac.

On je dodao da je Amber sama govorila da ne želi da je samo gledaju kao ljepoticu od koje očekuju skidanje.

“Ja sam joj rekao da ne mora. Htjela je moj savjet i ja sam joj ga dao. Nažalost ili na sreću, nastavila je da snima iste filmove”, rekao je Depp.

Njegova namjera da utiče na izgled supruge, kako tvrdi, bila je zapravo njegov pokušaj da je usmjeri prema njenim ciljevima.

Izvor: rts.rs

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *