Categories Vijesti o poznatima

Jordyn Woods progovorila otvoreno o aferi s dečkom Khloe Karadshian

Prvi put nakon preljubničkog skandala o kojem se i dalje ne prestaje govoriti u celebrity krugovima, Jordyn Woods nedavno je gostovala u emisiji ‘Red Table Talk’ i tamo napokon javno komentirala glasine o navodnoj preljubi s košarkašem Tristanom Thompsonom.

Iako je dosad šutjela, Woods je na kraju ipak odlučila o svemu javno progovoriti, i to u Facebook showu Jade Pinkett Smith, popularnom ‘Red Table Talku’. Jordyn je inače u dobrim odnosima s porodicom Smith, a njen je otac radio na televiziji gdje ih je i upoznao. Ono što je još zanimljivije jeste činjenica da je Jadein sin taj koji ju je upoznao s Kylie Jenner. Djevojke su vrlo brzo postale najbolje prijateljice, a bile su toliko bliske da je Woods čak i preselila u luksuznu vilu najmlađe milijarderke.

Ipak, njena sreća nije dugo potrajala. Čim su u javnost ‘procurila’ prva šuškanja o navodnoj preljubi, Kylie je Jordyn izbacila iz kuće i s njom prekinula sve odnose.

– Čini se da je Jordyn imala plan s Tristanom. Dogovorili su se da će oboje negirati, ako ih neko uhvati –  otkrio je izvor za američki People i dodao da je košarkaš bio potpuno uvjeren u to da niko neće saznati za njihovu aferu.

– Jordyn je bila šokirana kada je porodica saznala za njihovu tajnu vezu i rekla joj to. Prvo je sve spremno negirala, ali ponašala se vrlo neobično pa su zaključili da joj je jedino žao što su ih uhvatili, a ne što su se ona i Tristan ‘spetljali’ – dodao je izvor. Ovo nije prvi put da je Tristan uhvaćen kako vara djevojku Khloe Kardashian s kojom ima i kćer True. Naime, uhvaćen je još u aprilu prošle godine, samo nekoliko dana prije nego što se rodilo njegovo dijete, s ‘Instagram modelom’ i šankericom u striptiz klubu Lani Blair. Bez obzira na to što je napravio, Khloe mu je odlučila oprostiti, a par je navodno potražio i profesionalnu pomoć kako bi sačuvali vezu. Kako tvrde svjedoci bliski klanu Kardashian-Jenner, Khloe ovaj Tristanov ‘izlet’ ne misli oprostiti, a navodno ga je već izbacila iz zajedničkog stana.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *