Categories Vijesti o poznatima

Keanu Reeves nakon dugo vremena ponovo zaljubljen

Glumac Keanu Reeves nije imao ozbiljnu vezu već desetljećima i nije pokazivao da ga neka žena privlači toliko da sa njom prošeta crvenim tepihom u 35 godina karijere. Međutim to se promijenilo početkom novembra kada se poznati glumac ruku pod ruku prošetao sa svojom izabranicom. 

Radi se o poslovnoj saradnici Alexandri Grant, a pojavili su se u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu. Ona se bavi skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s glumcem ju je prije desetak godina spojio posao.

– Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti – rekla je Alexandra u intervjuu za W Magazine. Dok su neki komentatori bili oduševljeni što je Keanu opet sretan u ljubavi, drugi su Alexandri zamjerili što ima sijedu kosu i ‘izgleda starije od žena svoje dobi’. Stoga je na Instagramu objavila naslov s Newsweeka u čijem tekstu piše da najnovije istraživanje dokazuje da je dobijanje raka dojke povezano s bojenjem kose i hemijskim preparatima za jačanje kose.

– Ja sam osijedila prije vremena u ranim 20-ima i bojila sam kosu sa svakom bojom koju sam našla sve dok više nisam tolerisala toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane ‘plava’… Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati – napisala je i naglasila: ‘Ako žene stradavaju od nametnutih standarda ljepote, hajdemo razgovarati o tim standardima’.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *