Categories Vijesti o poznatima

Meghan Markle krije drugu trudnoću?

Inostrani tabloidi nagađaju o trudnoći Meghan Markle! New Idea piše da bivši vojvoda i vojvotkinja od Saseksa – Meghan Markle i princ Harry čekaju drugo dijete.

Iza njih je, navodi žuta štampa, turbulentan period od kako su napustili Veliku Britaniju te da na razne načine pokušavaju da privuku pažnju. Svoj život nastavili su daleko od kraljevske porodice i lišeni su svih kraljevskih prava i dužnosti…

Novinari pomenutog tabloida veruju da su u pravu, a pravdaju to činjenicom da Meghan u posljednje vrijeme ne napušta dom u Los Anđelesu, kako radoznala javnost ne bi primijetila njen trudnički stomak.

“Priznala je da rade na drugom djetetu, a i uvijek su htjeli da naprave malu razliku u godinama između Archieja i drugog djeteta”, otkrio je izvor blizak ovom paru i dodao da bivše vojvode sretnu vijest još ne žele da podijele sa ostatkom kraljevske porodice.

“Meghan zna kako će to izgledati, ukoliko kraljica i dvojica budućih kraljeva ovu vijest saznaju kada i ostatak svijeta. Ali ona želi da da bude baš tako. To će ujedno biti i direktna poruka kraljevskoj porodici da su Megan i Harry odbacili sva pravila”, zaključuje izvor.

Kako se navodi, kraljica Elizabeta i ne sluti da će na ovaj način saznati ovako bitnu vijest.

Izvor: New Idea/Story Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *