Categories Vijesti o poznatima

Nastavlja se snimanje serije “House of Cards”, ali bez Kevina Spaceya

Serija “House of Cards (Kuća od karata) nastaviće da se snima i u svojoj šestoj i završnoj sezoni nakon produžene pauze, najavljeno je u pismu Pauline Micelli, više potpredsjednice za poslovne i pravne poslove u kompaniji Media Rights Capital.

May 30.

A post shared by House of Cards (@houseofcards) on

Netflix je ranije najavio kraj saradnje sa glumcem Kevinom Spaceyem koji je igrao u toj seriji, zbog serije incidenata u vezi sa seksualnim iskorišćavanjem koji su nedavno potresli svjetsku javnost, a čiji je akter, između ostalih, bio i pomenuti glumac.

U pismu se navodi da će gledaocima “House of Cards” biti nadoknađen dvosedmični prekid emitovanja od 27. novembra do 8. decembra. Navodi se i da će se serija vjerovatno nastaviti, ali još nije jasno šta će se desiti sa likom Franka Underwooda kog tumači Spacey.

One month.

A post shared by House of Cards (@houseofcards) on

“Posljednja dva mjeseca bila su test i proba za sve nas, i to na način na koji niko nije očekivao”, napisala je Micelli i dodala: “Jedna stvar koju smo naučili tokom ovog procesa je ta da je produkcija veća od samo jedne osobe i ne možemo biti ponosniji što smo povezani sa najodanijim i najtalentovanijim glumcima i ekipom u ovom biznisu.”

The First Lady arrives. #ClaireUnderwood #HouseofCards #Season3 #BTS

A post shared by House of Cards (@houseofcards) on

I Spacey i Robin Wright osvojili su Golden Globe nagrade za uloge Francisa i Claire Underwood. Serija “House of Cards” postala je prva streaming televizijska serija koja je zaslužila da bude uzeta u obzir pri dodjeljivanju nagrade “Primetime Emmy Awards”, nakon što je dobila nominacije za najbolju vrhunsku glavnu glumicu, najbolju glavnu ulogu, izuzetnu dramsku seriju i izvanrednu režiju.

IZVOR: GLORIA.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *