Categories Vijesti o poznatima

Pamela Anderson u tajnosti se udala za staru ljubav

Pamela Anderson u tajnosti se udala za 74-godišnjeg filmskog producenta Jona Petersa. Vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci veze, a ceremonija je održana 20. januara u Malibuu.

Vijest je potvrdio Jon za portal THR, a ono što je posebno zanimljivo jeste da su se sadašnji supružnici upoznali prije 35 godina te su bili u kratkoj vezi 1989. godine.

View this post on Instagram

❤️ happy life

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

“Posvuda je bilo prekrasnih djevojaka. Mogao sam birati koju želim, ali 35 godina, samo sam htio Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način. Inspiriše me, štitim je i tretiram na način na koji to zaslužuje”, rekao je Jon za THR.

Takođe, zanimljivo je da je ovo i za Pamelu i za Jona peti brak. Naime, glumica je bila u braku s Tommyjem Leejem s kojim ima dva sina, Kidom Rockom te Rickom Salomonom s kojim se vjenčala dva puta. Glumica je donedavno bila u vezi s fudbalerom Adilom Ramijem s kojim je živjela u Francuskoj.

Peters, najpoznatiji po radu na filmovima “Zvijezda je rođena” i “Flashdance”, bio je, između ostalih, oženjen za glumicu Lesley Ann Warren i producenticu Christine Forsyth-Peters, a poznat je i po 12-godišnjoj romansi s Barbrom Streisand.

Izvor: tabloid.rtl.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *