Categories Vijesti o poznatima

Penny otkrila šta će sa seta “Teorije velikog praska” ponijeti sa sobom!

“Teorija velikog praska” prestaje s emitovanjem nakon 12 uspješnih godina, a izgleda kako će glumici Kaley Cuoco koja glumi Penny jako teško pasti pa je sa sobom odlučila ponijeti jedan predmet sa seta.

Posebni rekvizit sa snimanja će ponijeti sa sobom kako bi je uvijek podsjećao na seriju i smjestiće ga u svoj dnevni boravak.

View this post on Instagram

Amazing being with my cast mates talking all things @bigbangtheory_cbs happy and sad on @theellenshow TODAY! Don’t miss it! 💥 #finalseason we ❤️ you all!

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Kaley namjerava da zadrži poster robota koji se hrvu i koji visi na zidu Leonardovih i Sheldonovih vrata od samog početka snimanja serije.

“To je nešto što jako volim i što sam gledala 12 godina. Uvijek ga vidim s mjesta na kojem sjedim na setu pa mi je drago da ću ga staviti u vlastitu dnevnu sobu da ga mogu vidjeti zauvijek”, rekla je glumica novinarima tokom Television Critics Association Winter Press turneje.

“Puno ljudi želi puno stvari, pa sam već označila taj poster. Izgleda super nasumično i čudno, no meni je jako posebno”, dodala je.

Izvor: 24sata.hr Foto: Instagram

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *