Categories Vijesti o poznatima

Story Hall of Fame: Ova zabava savršen je uvod u Sarajevo film festival

Botanička bašta Zemaljskog muzeja BiH  15. avgusta ugostiće Story Hall of Fame, najglamurozniju red carpet zabavu. Biće to idealna uvertira u festivalsku atmosferu kojom Sarajevo odiše svakog avgusta.

Zabava koja se u susjednoj Hrvatskoj održava dugo godina povodom rođendana magazina Story, ove godine biće organizovana u partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom, i s nestrpljenjem je očekuju najveće domaće, ali i regionalne zvijezde.

Mirela Laković i Elvir Laković Laka

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i veličanstvenog crvenog tepiha kojim su prošetale brojne zvijezde, Story glavnom gradu BiH ponovo poklanja ovu glamuroznu zabavu, nastavljajući tako da njeguje novo prijateljstvo i započetu tradiciju. Tema ovogodišnje zabave je Pure Elegance, a imajući u vidu da su brojne dame prošle godine zasjale u
neodoljivim kombinacijama naših modnih dizajnera, biće zanimljivo vidjeti ko je najbolje uskladio svoj styling s ovogodišnjom temom.

Kao centralni sadržaj večeri, Story je prošle godine prvi put dodijelio nagrade Hall of Fame najboljim bh. glumcima, pjevačima, TV licima, te je tako Storyjev bh. Hall of Fame dobio 10 novih stanara koji su kući ponijeli originalnu statuu, djelo savremenog umjetnika Ivana Fijolića.

Vanja Lisac i Deen

“Prošle godine smo stigli u Sarajevo znajući da nas čekaju dragi ljudi u veliki otvoreni zagrljaj, ali smo istinski bili dirnuti količinom pozitivnih emocija koje smo podijelili  tu noć. Magija koja se dogodila u spoju sa dušom Sarajeva, naš je motiv da ove godine napravimo još više. Vjerujemo da je to najbolji način da ljudima i gradu, čije priče
pratimo, kažemo hvala za nadahnuće koje svojim životom dajete našim čitateljima, ali i nama”, izjavila je glavna i odgovorna urednica Storyja Zrinka Ferina.

Mirsad Purivatra, Zrinka Ferina i Saša Lošić

Story Hall of Fame red carpet zabava jedinstvena je prilika da se brojne bh. zvijezde i uvaženi sudionici društvenog života sretnu na najboljoj lokaciji u Sarajevu i provedu
nezaboravne trenutke.

ljepotaizdravlje.ba

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *