Categories Vijesti o poznatima

Thomas Markle “opleo” po ćerki i zetu: “Licemjeri, prave se da pomažu ljudima”

Otac vojvotkinje od Saseksa Thomas Markle ponovno je napao Meghan Markle i princa Harryja. Kako piše Daily Mail, Thomas tvrdi da ga kraljevski par potpuno ignoriše te se ponašaju kao da ne postoji. Još nije upoznao unuka Archieja koji se rodio početkom maja. 

Kako kaže, nije čak ni fotografiju unuka dobio već ju je vidio na internetu. Thomas, već poznat po tome da javno reaguje kad god mu nešto ne odgovara, “opleo” je po Meghan. Rekao je da Meghan laže u vezi sa svojim školovanjem i da je on platio sve troškove fakulteta i njenog putovanja u Englesku, Španiju i Argentinu.

“U svom prvom kraljevskom govoru rekla je da si je sama plaćala školovanje. To nije istina. Ja sam sve platio, imam i izvode iz banke koji to dokazuju. Nisam se o tome oglašavao ranije jer je Meghan bila trudna”, ispričao je Thomas.

Markle bi, kako kaže, zaista volio upoznati unuka i vidjeti ima li nos na njihovu porodica. Smatra da ga kćerka i zet zlostavljaju jer su ga potpuno izbacili iz života. Za Harryja su čak i pale “teške” riječi. Nazvao ga je licemjernim.

“Vidim da Harry voli angažovati privatne avione. Mogao je tako doći i u Meksiko i zatražiti ruku moje kćerke od mene. Licemjerni su. Prave se da pomažu ljudima, a vlastitu porodicu su izbacili iz života”, zaključio je Thomas.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *