Categories Vijesti o poznatima

Veliki planovi: Meghan Markle želi da osvoji Oscar!

Bivša vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ima novi plan za budućnost, a on se tiče njenih prvih ljubavi – glume i produkcije. 

Naime, kako piše Daily Mail, Meghan ima plan da u bliskoj budućnosti osvoji Oscar, a to kani postići uz pomoć niza dokumentaraca koje će ona i princ Harry producirati za Netflix.

Ovaj je slavni par potpisao višegodišnji ugovor s navedenom kompanijom, a zasad se zna da će biti riječ o “inspirativnom sadržaju” različitih tematika.

Meghan u taj projekt polaže baš sve nade, a njena je prijateljica otkrila da očekuje dobiti Oscar jer joj je to najveća životna želja.

“Meghan vježba svoj pobjednički oskarovski govor otkad je imala sedam godina. Uz njega je vježbala i potpis za sve silne autograme koje će morati dijeliti”, otkrila je prijateljica i dodala: “Njen potpuni san je postići EGOT, odnosno ono što svaki glumac želi – Emmy, Grammy, Oscar i Tony nagradu.”

Meghan i Harry će imati potpunu kontrolu nad ovim multimilionskim projektom, a njihova produkcijska kuća će se zvati MWX Trading prema kraljevskom prezimenu Mountbatten-Windsor.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *