Categories Vijesti o poznatima

Žrtva nasilnika: Victoriju Beckham su maltretirali u školi!

Modna dizajnerica Victoria Beckham kaže kako joj je nemir pomogao na nauči svoju kćerku Harper da uvijek mora biti ljubazna prema drugim djevojkama u školi i ljudima generalno. Priznala je kako su je u školi fizički i psihički maltretirali, a to ju je iskustvo podstaklo da svojoj kćerki ukaže pravi put, prenosi The Sun.

“U srednjoj školi su učenici vadili kamenčiće iz blata i gađali me njima. Ja sam samo stajala ondje, sama. Nisam uopšte imala prijatelja. Naguravali su me, prijetili da će me prebiti. Bila sam mršava klinka ispijenog lica, s dvije kikice na glavi i razmakom između prednjih zuba dovoljno velikim da mi grašak zaglavi između njih. Osjećala sam se jadno. Nisam se uklapala”, ispričala je Victoria, kazavši kako misli da se to sve događalo zbog njenog izgleda.

Bez obzira na to, smatra kako joj je sve to maltretiranje pomoglo da postane otporna na kritike i udarce od strane bilo koga.

Beckhamove su između ostalog na društvenim mrežama kritikovali kako su razmazili djecu, a Victoriju su napali zato što Harper daje loš primjer, dopuštajući joj da se na njenoj modnoj reviji druži i fotografiše s manekenkama koje izgledaju premršavo i ispijeno kao zombiji.

Victoria vjeruje da je važno biti dobar primjer svojoj djeci, kako bi ona znala biti “zdrava i sretna” sama sa sobom.

“Kad imate djecu, puno stvari dolazi u fokus. Primijetite kako oni primjećuju baš sve. Ne bih nikada sjela s klincima za sto i preskočila svoj obrok. Oni moraju vidjeti da se njihova mama hrani zdravo. Morate malenima pokazati kako da budu zdravi i zadovoljni sobom”, rekla je Victoria.

Modna dizajnerica u braku s Davidom Beckhamom (44) osim Harper, ima i trojicu sinova: Brooklyna (20), Romea (17) i Cruza (14).

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *