Categories Putovanja

Aviokompanija “Emirates”: E, ovako izgleda luksuzno putovanje!

Jedna od najluksuznijih aviokompanija, Emirates, predstavila je potpuno redizajnirane interijere svojih aviona tipa Boeing 777, uključujući i onaj najiščekivaniji – privatne apartmane u prvoj klasi.

Foto: Promo

U Boeingu 777 već je postavljeno šest luksuznih kabina koje sadrže golema sjedala koja se mogu transformisati u krevet. Ispred vas je ogroman televizor, a izvan aviona Emirates je postavio HD kamere kako bi ljudi koji sjede u apartmanima na sredini aviona ipak mogli zaviriti kroz virtuelni prozor i gledati što se vani dešava.

Najnoviji proizvod Emiratesove prve klase donosi dizajnerske performanse Mercedes-Benzove S-klase, kombinujući tako najbolje od ova dva brenda poznatih po inovacijama, luksuzu i komforu.

Najnoviji avioni tipa Boeing 777 s ovim karakteristikama počeće s letenjem 1. decembra, i to najprije na letovima prema Ženevi i Briselu.

U Emiratesu su priznali da su potrošili milione dolara za razvoj prve klase i da je cijeli proces trajao godinama, ali tačan iznosi koji su uložili nisu otkrili. Velik dio novca uložen i u reklamiranje za koje je zaslužan legendarni voditelj Jeremy Clarkson.

IZVOR: WALL.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *