Categories Kosa

4 frizure lake za održavanje

Neposlušna kosa izaziva blaži stres kod žena, naročito ako je neposlušna baš onda kada nam je neophodno da bude perfektna. Sreća u nesreći je da postoji nekoliko frizura koje izgledaju dobro bez mnogo truda i donose spas u zadnji čas.

4 frizure koje ne zahtjevaju mnogo truda, a uvijek izgledaju lijepo:

1. Kosa ošišana na ravno

Ovo je idealan tip frizure za dugu, gustu kosu, sa tankom dlakom, koja će stajati pravo samo nakon sušenja fenom, pritom savršeno uokviri lice i laka je za održavanje.

2. Stepenasto ošišana kosa

Ukoliko vam je kosa gusta, a sa tankom dlakom, ovo je odličan način šišanja za vas, bez obzira na to da li ste prirodno kovrdžavi ili imate pravu kosu. Stepenovi koji padaju jedan preko drugog, odličan su način da vašoj kosi daju dodatni volumen.

3. Stepenasti popularni bob

Ovo je idealna frizura za gustu, kovrdžavu kosu, koja zahtjeva minimum ulaganja. Ovo je definitivno najjednostavnija frizura i za stilizovanje i za održavanje kovrdžave kose.

4. Šiške sa strane

Za razliku od šiški koje padaju preko čela, ova frizura ne zahtjeva prečeste posete frizeru, kao ni mnogo truda za stilizovanje kod kuće. Ona je trendy, praktična za pravljenje svakakvih frizura, jednostavno se oblikuje, a kosa vam sa ovom frizurom uvijek izgleda doterano i uredno.

Izvor: lepotaizdravlje.rs Foto: Thinkstock

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *