Categories Tijelo

Jednostavno, a klasično: Francuski manikir je savršen izbor za ovu jesen

Kako je i beauty svijet postao podložan trendovima, koji se smjenjuju nevjerovatnom brzinom, iz sezone u sezonu pratimo promjenu i kada su u pitanju trendovi u oblikovanju noktiju, kao i bojama koje nosimo na njima. Međutim, baš kao što i u svijetu mode postoje klasici, koji nikada ne padaju u zaborav, tako i u svijetu manikira, postoji trend koji nikada ne silazi sa trona – francuski manikir!

@fashioner

Ono zbog čega volimo francuski manikir, svakako je minimalizam, jednostavnost, a istovremeno prefinjen, luksuzan izgled, koji čini da u svakoj prilici ostavimo utisak prave, njegovane dame.

Iako je vremenom, francuski manikir dobio svoje varijacije na temu, i dalje smo vjerni onom klasičnom, jednostavnom i nezaboravnom manikiru, koji predstavlja kombinaciju kreč i mliječno bijelog laka, koji noktima daju prirodan izgled i njegovani sjaj.

@alina

Francuski manikir biramo u nešto elegantnijim prilikama, ali on svakako ne podrazumijeva strog način odijevanja, pa odaberite nešto što će ga dodatno naglasiti i učiniti da vam ruke izgledaju besprijekorno.

Izvor: lepotaizdravlje.rs Foto: @addictfashion

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *