Categories Horoskop, Ljubav

Pet horoskopskih znakova kojima 2019. donosi sreću u ljubavi

Ako je vaša novogodišnja odluka da u 2019. konačno pronađete dečka, šanse za to može vam povećati i vaš horoskopski znak.

U području ljubavi, zvijezde će ove godine biti posebno naklonjene nekima od vas.

Ovo je pet horoskopskih znakova kojima astrolozi predviđaju ljubavnu sreću u 2019.

Ovan

Radoznali i uvijek spremni za akciju, Ovnovi će ove godine biti spremni upustiti se i u jednu ljubavnu avanturu. U 2019. pratiće ih sreća na ljubavnom polju pa bi mogli pronaći i pravu ljubav.

Blizanci

Zvijezde su u 2019. posebno naklonjene Blizancima kojima godina donosi puno prilika za ljubav. Važno je samo odabrati onu pravu!

Lav

I osobama rođenim u ovom znaku 2019. godina biće ispunjena romansama i avanturama, pa su  im i šanse za pravu ljubav puno veće.

Strijelac

Strijelcima će komplimenti prštiti sa svih strana što će povoljno uticati na njihovo samopouzdanje, a moći će izabrati žele li skakati s jedne avanture na drugu ili se konačno skrasiti s jednom osobom.

Vodolija

Dobra ljubavna godina čeka i slobodne, ali i zauzete Vodolije. Povećan seksualan nagon u 2019. nešto je što će sigurno razveseliti Vodolije koji su u vezi (i njihove partnere), ali i natjerati one koji su sami da se aktivno bace u potragu za partnerom.

Izvor: index.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *