Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka posebno je teško osvojiti

by | 14 Aprila, 2024

Svaki od horoskopskih znakova ponaša se drugačije kada izlazi i ima individualne želje kada su u pitanju ljubav i veze. Ako se ravnamo prema zvijezdama, za ova tri horoskopska znaka nije dovoljno nekoliko komplimenata i romantičnih spojeva da ih se osvoji

Koliko god ljubav bila lijepa, ona može biti i teška i komplikovana. Dok se neki ljudi brzo zaljube i započnu novu vezu, drugima je potrebno puno više vremena da se s nekim spetljaju.

Ako se ravnamo prema zvijezdama, za ova tri horoskopska znaka nije dovoljno nekoliko komplimenata i romantičnih spojeva da ih se osvoji. Budući da se boje biti povrijeđeni ili nisu sigurni u svoje osjećaje, u početku to blokiraju. Zatvaraju svoja srca što je dulje moguće, što otežava novoj ljubavi da ih osvoji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Livia Auer (@livia_auer)

Blizanci: Strah od obaveze

Žene rođene u horoskopskom znaku Blizanci mame potencijalne partnere zbog svoje šarmantne, otvorene prirode. Međutim, nisu ni malo „brze na okidaču“ kad je riječ o vezama. Čak i kada nađu nekoga ko im se jako sviđa, jako im je teško vezati se. Osim što se boje obaveze, uvijek misle: „Ko zna ne čeka li me iza ugla još neko bolji?“

Djevica: Visoki prohtjevi

Žene rođene u horoskopskom znaku Djevice vole red i planiranje pa ne mogu izaći iz svoje perfekcionističke kože ni u vezama. Precizno definirana očekivanja koja Djevice imaju od sebe prenose i na potencijalne partnere i spojeve. I dok ih neko ne obori s nogu radeći sve ono za čime Djevice zaista žude, radije ostaju solo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Livia Auer (@livia_auer)

Strijelac: Neovisnost iznad svega

Ako neko želi osvojiti ženu rođenu u znaku Strijelca, mora imati jako puno strpljenja, spremnosti na kompromis i smisla za avanturu. Budući da ne vole ništa više od svoje slobode i neovisnosti, žele putovati i otkrivati nove stvari. Čim imaju osjećaj da se druga osoba ne slaže s time, spriječit će ih u osvajačkom pohodu. A nakon toga nema ni najmanje šanse da to postane trajna veza.

Kako odabrati idealan parfem prema horoskopskom znaku?

 

 

ljepotaizdravlje.ba

Instagram