Categories Stvarni život

Ključni razlozi zbog kojih se žene “odljubljuju”

Kao što postoje pravila zaljubljivanja, postoje i tihi znaci koji su uvod u “odljubljivanje”. Ženama je nekada to teško da priznaju, ali kada njihove iluzije o princu na bijelom konju počnu da se raspršuju – ljubavi je kraj.

Zapostavljanje, previše opuštanja samo su koraci koji vode ka njenom hladnijem srcu. Ovo su stvari preko kojih je malo koja žena spremna da pređe. I ne, nije u pitanju (samo) prevara.

#1 Ne osjeća poštovanje

Svaka žena voli da osjeća poštovanje. Ona mora da dobija pažnju, da joj se pokazuje koliko znači i koliko je njena uloga nezamjenljiva. To je najbolji način za očuvanje veze, a svaka žena uzvratiće višestruko partneru koji zna da pokaže poštovanje.

#2 Nedostatak intimnosti

Psihološkinja Judith Sherven kaže da svaka žena koja osjeća povezanost sa partnerom ima veliki potencijal za ljubav.

“Većina ljudi povezuje intimu sa seksom. Ali to nije slučaj. Prava intima o kojoj žene maštaju jeste ona vrsta povezanosti i kad niste zajedno, kada osjećate i razmišljate kao jedno”, kaže ona

#3 Nekom drugom je zanimljivija

Ako žena vidi da joj drugi laskaju, otvaraju vrata, ustupaju mjesto, a ne njen partner, veza će biti vidno uzdrmana. Žena mora da zna da je poželjna i to od svog partnera.

Foto: Pixabay Izvor: superzena.b92.net

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *