Categories Stvarni život

Osam trikova uz koje ćete ga pretvoriti u muškarca iz snova

Uz malo truda i rada, vaš muškarac može postati “gospodin savršeni”. Sljedeći trikovi učiniće vas oboje zadovoljnijim, a na neki način ćete oboje i poraditi na sebi. 

#1 Riješite ga zaisnosti o nezdravoj hrani

Većina muškaraca dosta je komplikovana kada je riječ o zdravoj hrani. Ali tu nastupate vi. Uz malo truda i istraživanja zdravih i ukusnih recepata, počnite kuhati što zdravije i odvratite ga od nezdravih grickalica uz svaki film ili utakmicu. Ovo je dobro i za vas jer nećete doći u napast da nutritivno zgriješite s njim.

#2 Suptilno mu ukažite na nepristojno ponašanje

Naravno, niste mu majka i ne možete mu govoriti kako da se ponaša i šta da radi. Međutim, možete mu na suptilan način ukazati da se u nekim situacijama ponaša poput primitivca i ciljano ga posjesti u restoranu preko puta ogledala kako bi u jednom trenutku shvatio o čemu pričate.

#3 Objasnite mu što je bonton

Nadovezujući se na prethodnu tačku, objasnite mu suptilno u čemu griješi. Na primjer ako vam ne otvori vrata, nemojte ih same otvoriti već se samo nasmiješite i pokažite mu šta čekate. Kada oblačite kaput, jednostavno mu ga dodajte i okrenite leđa kako bi odmah znao što treba učiniti. Nemojte dopustiti da stari kavaljerski običaji nestanu samo zato što muškarac ne želi odrasti.

#4 Razbijte seksualnu monotoniju

Kada jednom shvate da vam se nešto sviđa, ponavljaće to neprestano jer smatraju da s time ne mogu pogriješiti. Zato vi preuzmite uvođenje noviteta na sebe i iznenadite ga povezom na očima ili nekom novom pozom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *