Categories Seks savjeti

“Gospodin Pravi”: 12 znakova da ćete sa njim imati erupciju strasti

Šta čekate? Ako imate sve ovo s njim, možemo samo da potvrdimo da ćete sa njim imati nezaboravne trenutke.

Foto: Guliver/Getty Images

Ovo je frajer koga želite:

#1 Voli da eksperimentiše sa hranom Proždrljivi tipovi neće se lako zasititi ni pod čaršafima. Znate kako kažu – put do ženskog orgazma je kroz njegov želudac. To kažu, zar ne?

#2 Uvijek ostavi bakšiš Ako je darežljvi u restoranu, darežljiv je i u krevetu. Drugim rečima, što su njegovi bakšiši manji, to bi trebalo da budete udaljeniji od njega u trenutku kad vam bude tražio broj.

#3 Pita vas za mišljenje… i stvarno ga sluša Ne moramo previše objašnjavati. Ako mu je stalo do vaših želja i mišljenja, ništa se neće promeniti ni u spavaćoj sobi, Ili kuhinji. Ili u kancelariji. Ili pod tušem. Je li još nekome vruće?

#4 Zna da pleše Frajeri koji znaju pratiti ritam na plesnom podijumu, to odlično rade i u krevetu. Bonus bodovi za plesače koji plešu s djecom na vjenčanjima. Nema veze sa seksom, ali je jednostavno neodoljivo.

#5 Često vas dira Ako jedva uspijevate da ga natjerate da vas uhvati za ruku, možete zaboraviti na dobru avanturu sa struka na dolje.

#6 Fleksibilan je Ne fizički (iako ni to nije naodmet), već ne stoji iza čvrstih i nepromjenjivih navika. Dobar seks zahteva improvizaciju. Neki ljudi vole određene stvari, a neki nešto potpuno suprotno od njih. Ne želite robota kom će se srušiti sistem onog trenutka kad isprobate nešto što nije sačuvano u njegovom programu. Želite frajera koji će biti spontan i učiniti ono što se u tom trenutku čini prigodnim.

Nastavak na sljedećoj strani…

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *