Categories Seks savjeti

Jednostavno i lako unaprijedite vaše “performanse” ispod pokrivača…

Većina parova koristi pravilo “tiho i brzo” kada je u pitanju seks. Mnogi su jednostavno naučeni da budu tihi i da završe sa seksom što je brže moguće – a to je najveća greška koju možemo da napravimo.

Razlog za ovo možda leži u mladosti, kada je samozadovoljavanje bilo nešto što smo morali da krijemo.

Međutim, istina je da pravljenje zvukova tokom seksa čini nešto magično. U slučaju da te zvukove počnemo da proizvodimo i prije nego što se stvari zahuktaju, obostrano uživanje je zagarantovano.

Kada dozvolimo zvuku da uđe u naš život, senzualno zadovoljstvo se širi cijelim tijelom. Ono se budi i pojačava naše seksualno uzbuđenje.

Izvucite maksimum iz vašeg vođenja ljubavi uz ove savjete…

#1 Eksperimentišite sa zvukovima čak i prije nego što počnete da se osjećate uzbuđeno. Probajte da dozvolite zvuku da postane početak seksualnog uživanja, a ne samo njegov sporedni proizvod.

#2 Pokušajte da vidite da li dodavanje orgazmičkih zvukova uzbuđuje vašeg partnera. Kladimo se da će da poludi od sreće. Seksi zvukovi mogu dodatno ohrabriti partnera. U isto vrijeme navijate za njih i uzbuđujete ih. Seksi zvukovi su seksi. A kada pravimo sretne seksi zvukove tokom seksa, to partneru stavlja do znanja da uživamo u njegovom dodiru i vještini.

#3 Seksi zvukovi pomažu nam da izađemo iz glave i prepustimo se tjelesnom zadovoljstvu. Oni umiruju naš um i prestajemo da razmišljamo. U seksu su ključna osjećanja, a seksi zvukovi nam pomažu da ostanemo u trenutku erotske povezanosti.

Izvor: novosti.rs Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *