Categories Seks savjeti

Seks na prvom sastanku? Pet razloga protiv!

Postoji puno savjeta oko toga nakon kojeg je satanka pravo vrijeme za korak naprijed. Kad je pravo vrijeme za seks sa osobom s kojom ste tek počeli da izlazite? Neki misle kako je bolje što ranije, dok drugi ipak žele čekati pravi trenutak. Odluka je na kraju samo na vama. Hello Giggles donosi pet razloga zašto bi trebalo reći ne seksu nakon prvog sastanka (ako se tako osjećate).

Foto: Guliver/Thinkstock

Ne postoji hemija

Možda se radi o sastanku na slijepo, a možda vam jednostavno dečko s kojim ste izašle ne odgovara. Ako između vas ne postoji hemija, nema ni potrebe za seksom, bez obzira radi li se o vašem prvom ili desetom sastanku. Nemojte se seksati s nekim s kim ne osjećate barem malo povezanosti.

U celibatu ste

Možda zvuči neobično, ali postoje ljudi koji se jednostavno ne seksaju i odlično im je. Ukoliko ste vi jedna od njih, nemojte zbog nikoga prekršiti svoje stavove i način života. Ovo je vaš izbor i ukoliko ga druga strana ne prihvata to je onda njihov problem.

Želite čekati

Još jedan razlog koji je samo vaš. Ako se ne osjećate dovoljno spremnima, nemojte to ni raditi. Možda jednostavno želite upoznati svog potencijalnoga partnera i u tome nema ništa loše. Uzmite koliko god vremena vam treba i uživajte u vremenu provedenom zajedno, a seks će već doći kad ćete oboje biti spremni.

Imate menstruaciju

Dovoljno logičan razlog. Krv na plahtama i nije privlačan prizor, a pogotovo ne osobi koju ste tek upoznale. Ako vama i njemu ne smeta vaš ciklus, onda se slobodno upustite u seksualne radnje, ali ukoliko vam se ne sviđa pomisao na seks dok imate menstruaciju pričekajte dok ne prođe. To je samo sedam dana ili čak manje.

Želite da se prvo testira

Ako ste u nekom trenutku razgovora saznali kako je osoba s kojom se želite seksati na neki način promiskuitetna, sasvim je logično da se s tom istom osobom ne želite olako upuštati u odnose.

Uvijek mislite prvo na sebe, a ne na ono što će osoba s kojom ste na sastanku misliti. Ako niste spremne ili se ne želite seksati odmah nakon prvog sastanka dajte mu to do znanja i pričekajte zajedno neko bolje vrijeme, kad ćete oboje biti spremni i kad se bolje upoznata. Naravno, ako nemate ništa protiv seksa nakon prvog sastanka, slobodno se upustite u avanturu i uživajte. 🙂

IZVOR: NET.HR/ŽENA

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *