Categories Seks savjeti

Sex savjeti iz raznih krajeva svijeta

Inspirišite se našim savjetima ili inspiraciju pronađite u nekoj od zemalja koje vam donosimo…možda da priredite seksi englesku čajanku samo za vas dvoje….

seks savjeti

Kina

Uzmite neku seksi tkaninu kada putujete sa svojim partnerom, te je iskoristite na svakom pogodnom mjestu za piknik i ostale vruće igrice. Vežite njega, vežite sebe, prepustite se užitku!

Velika Britanija

Ko je rekao da su čajanke dosadne? Zavucite se u sjenicu ili dio vrta gdje vas niko ne vidi i priredite mu čajanku koja će mu ostati u sjećanju zauvijek! Zabava je zagarantovana!

Holandija

Sigurno se sjećate kada vam je trenerica pilatesa rekla da podignete svoju zdjelicu. Na taj način dobijate kontrolu nad svojim orgazmima. Ok, možda od pilatesa niste vidjeli ni P, ali ono što je bitno je da tokom sporog seksa praktikujete poznate Kegelove vježbe dok on penetrira i izlazi van.

Australija

Tamo žene maštaju o svojim partnerima u novim seksi situacijama ili se prisjećaju prošlih vrućih iskustava. Zatim, kad sljedeći put završe u krevetu, sjete se tih misli i momentalno zažare noć. Zamislite i vi neki ludi scenario s vašim dragim u glavnoj ulozi i ludo se zabavite!

Meksiko

Napalite svog partnera masirajući ga kockicama leda po cijelom tijelu. Možete ga i cijeloga iskoristiti kao podlogu za serviranje tortilja i zamamnih meksičkih umaka!

Francuska

Tokom seksa ne skidajte svoje štikle, jer seks s čarapama ubija libido, ali ako su tu i štikle, učinak je savršen.

Njemačka

Praktikujte prljave razgovore tokom seksa za jednu noć. Možete rizikovati, jer tog muškarca vjerovatno više nećete vidjeti.

Italija

Jednom sedmično imajte sa svojim partnerom seks preko Skypea, čak i ako živite u istom gradu. Za njega će to biti bolje od bilo kojeg pornića.

Brazil

Prije oralnog seksa, u usta stavite malo meda i popijte toplog čaja. Kad se med rastopi, navalite.

Španija

Iskušajte karezza seks, u kojem nećete doživjeti orgazam. Cilj je da u svakom trenutku osjetite svaki pokret i dodir, bez obzira hoće li vas dovesti do cilja.

Izvor: cosmopolitan.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *