Categories Trendovi & savjeti

Bijela je out: Ovo je najpopularnija boja vjenčanice za 2018!

Svaka devojka je barem jednom sanjala o vjenčanju u bijelom, a bijele haljine smatrane su najboljim i jedinim logičnim izborom. Međutim to nije tako, a u 2018. godine sve više budućih nevjesti odreći će se bijele boje.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Ali bez brige, sve buduće mlade koje striktno žele da nose bijelo, naravno da još  to i mogu, iako trend boja za 2018. godinu biće nježna nijansa ružičaste. Ružičasta boja zadržava nježnost i nevinost, a opet daje dodatan karakter haljini.

Najnoviji trendovi govore i o izboru više od jedne haljine. Pa tako mlade počinju sve češće da presvlače i po više toaleta u toku večeri. Jedna haljina za doček gostiju, druga za ceremoniju, treća za zabavu…

Foto: Instagram

Delikatne tkanine poput svile, čipke i nježnog tila, još su najtraženije. Na kraju je najbitnije da svaka mladenka nađe svoju haljinu iz snova u kojoj će se osjećati kao prava zvijezda, a pri odabiru nemojte zaboraviti na udobnost. Ne želite da budete rob svoje haljine već haljina treba da se stopi uz vašu idealnu sliku najvažnijeg dana u životu.

Izvor: Wall.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *