Pet boja koje Francuskinje biraju za tople dane pred nama

by | 21 Aprila, 2024

Kad je riječ o modi kod Francuskinja, elegancija je ključna riječ, a ona se itekako održava kroz trendi boje koje one nose u svojim stylinzima

Francuski stil često je sinonim za sofisticiranost i bezvremensku privlačnost. To znači da se u stilovima Francuskinja često mogu vidjeti određene boje koje dominiraju njihovim odjevnim kombinacijama.

Među ovim bojama ističu se bordo, siva, boja senfa, crvena i smeđa, koje ne samo da odražavaju eleganciju već i ostavljaju prostora za kreativnost i izražavanje osobnog stila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samira Safi (@samira.sfiii)

Većina Francuskinja slijedi oslanjaje na klasične, svakodnevne komade za kombiniranje  odjevnih kombinacija. Iako pretežno nose neutralne nijanse, uvijek ostaje malo prostora da unesu i boje. Koje će to boje prevladavati ove godine i koje su sad u trendu, izdvojili smo u nastavku.

Smeđa

Smeđa, neutralna i prirodna boja neizostavan je dio garderobe Francuskinja. Od svjetlijih nijansi bež do tamnih tonova čokolade, smeđa boja daje toplinu i eleganciju. Ovu boju možete kombinovati kroz sve – od smeđih cipela, torbe ili kaputa, što god se najbolje uklapa u vaš modni outfit.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Julie (@leasy_inparis)

Siva

Siva se može naći u različitim nijansama, od svijetlosive do antracit sive. Itekako je popularna proteklih sezona jer pruža mogućnost za raznolike kombinacije i stvaranje uravnoteženih outfita. Ova neutralna boja savršeno se uklapa s drugim tonovima, a tako je i postala jedna od omiljenih boja koju je vrlo lako kombinirati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samira Safi (@samira.sfiii)

Crvena

Crvena je boja strasti i samopouzdanja te pravi statement u francuskom stilu. Bilo da je to crveni ruž, cipele ili kaput, crvena boja privlači pozornost i dodaje dozu glamura i ženstvenosti. Zato nije ni čudno što Francuskinje vješto koriste crvenu boju kako bi istakle svoj stil i privukle pozornost na ključne komade odjeće ili dodatke. Stoga se odvažite ove godine nositi ovu boju jer njena popularnost, čini se, nikad neće prestati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samira Safi (@samira.sfiii)

Bordo

Boja slična crvenoj, ali u puno tamnijoj nijansi, još je jedna od popularnih boja koje trenutno viđamo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeanne Ménard (@jeanne_andreaa)

Boja senfa

Boja senfa, topla i bogata nijansa žute, često se koristi za dodavanje kontrasta u odjeći i dodacima. Definitivno je primjetna te ističe individualnost i kreativnost. Boju senfa možete nositi u puloverima, suknjama, šalovima ili torbama, kako god odaberete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sylvie Mus (@sylviemus_)

 

ljepotaizdravlje.ba

Instagram