Categories Trendovi & savjeti

Mango okupio slavna lica za predstavljanje nove kampanje

Iako su kampanje španskog high street brenda u prošlosti krasila brojna slavna lica, još se nikad nije dogodilo da su baš svi u istoj kampanji.

Glumac Adrien Brody, bivši supermodeli Amber Valetta i Carolyn Murphy te jedna od najtraženijih manekenki današnjice Adwoa Aboah samo su neke od poznatih faca koji su stali pred objektiv Marija Sorrentija.

Tema ove atraktivne kampanje “Together” je porodica pa se na fotografijama pojavljuju i djeca fotografa Gray i Arsun te njegova sestra Vanina koja pozira sa suprugom i kćerkom Lennon.

Britanskoj manekenki Aboah takođe su se sestra Kesewa i sestrična Alewya pridružile na snimanju, bivše kolegice Valetta i Murphy postale su prijateljice čim su se upoznale na svojim modnim počecima 90-ih što objašnjava njihovu povezanost, dok istinski obožavlacživotinja Brody pozira sa svojim miljenikom – psom Opijem.

Intimna i strastvena kampanja otkriva jedinstvene priče svake od inspirativnih osoba koje su učestvovale u snimanju editorijala, a njihove se priče mogu pogledati u videu na stranici.

Svi komadi iz kampanje naći će se u prodaji na online stranici i u trgovinama Manga ovog mjeseca.

Izvor: buro247

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *