Categories Trendovi & savjeti

Ove ljetne komade možete nositi cijele jeseni…

Jesen je stigla i sigurno se spremate da jednu subotu provedete u spremanju ormara. Ali, prije nego što to učinite, pogledajte koje stvari, koje ste nosili prošle sezone, ali ih, i zbog temperatura i zbog toga što su još u trendu, možete nositi dok ne zahladi.

jesen garderoba

Evo koje komade treba da ostavite u prednjem dijelu ormara, a koje ćete spremiti – dok temperature ponovno ne porastu ili se trendovi ne zavrte.

Zara: 69,95 KM
Zara: 69,95 KM

SPREMITE: Jeans šorc
OSTAVITE: Minicu od jeansa

Za razliku od jeans šorca, minica se može sjajno kombinovati uz veste, poluduboke cipele, tajice, bomber jakne…

Deichmann: 64,90 KM
Deichmann: 64,90 KM

SPREMITE: Ravne sandale
​OSTAVITE: Patike

Za razliku od sandala, patike možete da nosite cijelu godinu, a i ove sezone se nose na sve – od sportskog looka do klasičnog odijela. Iskoristite udobnost ove obuće, ko zna kada će opet biti tako univerzalna!

Mango (sako): 189 KM
Mango (sako): 189 KM

SPREMITE: Lan
OSTAVITE: Pliš

Istina je da lan divno diše, ali je to tako ljetni materijal da ste ga već trebali pospremiti početkom septembra. Ali zato onaj plišani sako koji ste znali prebaciti preko ramena u svježije ljetne večeri neka vam ostane nadohvat ruke. I nosite ga što češće.

Lindex: 99,95 KM
Lindex: 99,95 KM

SPREMITE: Ljetne haljinice
​OSTAVITE: Boho haljine

Slatku bijelu čipkastu haljinu u kojoj ste uživali cijelo ljeto odnesite na hemijsko i lijepo je spremite, a boho haljinu koju ste nosili uz sandale sada ćete nositi uz baletanke i jeans jaknu i bićete itekako u trendu.

IZVOR: GRAZIA.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *